Infoavond Georganiseerde criminaliteit

Kom op maandag 12 november naar de veiligheidsavond met als thema ‘Georganiseerde criminaliteit dichtbij’ en ontdek hoe ook u ‘onzichtbare criminaliteit’ kunt herkennen. De bijeenkomst vindt plaats bij Schuurman Schoenen, Parallelweg 44 in Neede, toegang is gratis.

Georganiseerde criminaliteit

Een restaurant zonder klanten. Een kapsalon of autobedrijf dat overdag nooit open is. Een boerenschuur of kassencomplex dat wordt verhuurd en waarvan de ramen zijn afgeplakt. Zomaar een aantal voorbeelden van georganiseerde criminaliteit die ook in uw omgeving kunnen voorkomen. Criminelen proberen steeds meer naar de bovenwereld te komen en gebruik te maken van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen, het buitengebied en ondernemers hen biedt. Criminelen hebben ondernemers nodig om aan spullen te komen. Vaak gebeurt dit onbewust.

Tijdens deze bijeenkomst maken we het ‘onzichtbare zichtbaar’, om zo samen georganiseerde criminaliteit tegen te gaan.

Aanmelden

De inloop is vanaf 17.30 uur, het programma begint om 18.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. In verband met de catering vragen wij u om zich uiterlijk woensdag 7 november aan te melden via www.platformbvberkelland.nl.

De avond wordt georganiseerd door de gemeente Berkelland samen met het regionaal Platform Veilig Ondernemen en het Platform BV Berkelland.

Bekijk hier de uitnodiging.