Jongerenraad zoekt leden

Ben jij tussen de 15 en de 27 jaar, woon je in de gemeente Berkelland en wil jij je voor minimaal één jaar actief inzetten voor jongeren? Laat je dan horen! Aanmelden kan nog tot 10 december 2018!

Poster jongerenraad

We zoeken een enthousiaste groep jongeren van minimaal 8 en maximaal 20 leden uit alle kernen van de gemeente Berkelland. Stuur dan een mail met een korte motivatie of een (link naar een) kort filmpje naar griffie@gemeenteberkelland.nl. Vermeld daarbij ook je naam, woonplaats en informatie over school of werk. Na 10 december volgen er eventueel gesprekken met de jongeren. Heb je nog vragen, bel dan met Marina Stel van de griffie, op 0545 – 250 801.

Wat vragen wij van jou?

• Flexibel en zelfstandig
  • Creatief en enthousiast
  • Een proactieve en kritische houding
  • Een tijdsinvestering van ongeveer 2 tot 3 uur per week en minimaal één keer in de maand vergaderen
  • Lid voor minimaal één jaar.

Je krijgt een vergoeding

Actieve jongeren krijgen een vergoeding van € 100,- per jaar. Ook mag de Jongerenraad jaarlijks een excursie voor de leden organiseren.