Ontmoeting op 4 december in Neede

Op dinsdag 4 december 2018 kunt u in gesprek gaan met medewerkers van de gemeente, politie, boa en Voormekaar. Samen met de marktmeester staan zij tussen 9 en 12 uur voor u klaar bij de koffiehoek op de weekmarkt op het Vlearmoesplein in Neede.

Twee dames houden banner Voormekaar Neede omhoog

U kunt in gesprek gaan over alles wat er speelt en leeft in uw woonomgeving

De wijkagent en de boa voor Neede zijn er voor alle vragen over veiligheid en handhaving. Het Voormekaarteam Neede is vertegenwoordigd, zij zijn aanspreekpunt voor zorg, welzijn, jeugdhulp en vrijwilligerswerk. Namens het gebiedsteam van de gemeente is Elma Busz, de contactpersoon voor Neede aanwezig. Zij is voor veel onderwerpen de verbindende schakel tussen gemeente en inwoners en organisaties. Gemeente Berkelland wil hiermee de inbreng en betrokkenheid van inwoners bij diverse plannen vergroten. De marktmeester zorgt voor een goede organisatie van de wekelijkse markt.

Wekelijkse inloop Hofmaat

Elke dinsdagmorgen van 10 tot 12 uur is er in Grandcafé de Hofmaat inloop voor iedereen die vragen heeft over zorg, gemeentelijke zaken of bewonersinitiatieven. Dit is een wekelijkse inloop van de contactpersoon en Voormekaar. De inloop van 4 december gaat niet door.

Koffiehoek op de markt