Wonen met zorg

Wat is er nodig om mensen die zorg nodig hebben zo lang mogelijk te laten meedoen in hun eigen omgeving? Welke woonbehoeften hebben zij en hoe kunnen we daaraan voldoen?
Dit najaar verkent de gemeente Berkelland een aantal nieuwe initiatieven op het gebied van wonen met zorg vanuit het perspectief van bewoners, zorgvragers en hun verwanten.

Daarover willen we graag in gesprek in een brede samenstelling van bewoners, initiatiefnemers, zorg- en woningaanbieders, beleidsadviseurs, belangenbehartigers en ondernemers.

Het gesprek vindt plaats in de vorm van een dialoog

Dit is een gespreksvorm waarin de ervaringen en wensen van deelnemers centraal staan en iedereen evenveel inbreng heeft.

Twee dialoogsessies

We houden 2 dialoogsessies en hopen daarbij zoveel mogelijk mensen te bereiken. Indien u interesse heeft om over dit thema mee te praten, bent u van harte welkom op 21 november in het gemeentehuis (Marktstraat 1 in Borculo). U kunt uit 2 momenten kiezen:

• ’s middags van 15.30 tot 17.30 uur
  • ’s avonds van 19.00 tot  21.00 uur

Aanmelden

Umoet zich wel vooraf aanmelden. Dat kan door te mailen naar Michiel Huizing via m.huizing@gemeenteberkelland.nl.  Geeft u bij uw aanmelding aan of u ’s middags of ’s avonds aanwezig kunt zijn. Verder willen we graag weten met hoeveel personen u komt.

Mocht u op beide momenten kunnen, geeft u dat dan ook aan. Dat geeft ons de mogelijkheid om groepen van gelijke grootte en van diverse achtergronden te formeren, wat de werksessie ten goede komt.

We horen graag van u!