Aanpassen kruispunten fietsbaan

De firma Dusseldorp gaat in opdracht van de gemeente Berkelland enkele kruispunten op de fietsbaan aanpassen. Het gaat hierbij om de kruispunten op industrieterrein de Kiefte en in de Vogelenzangstraat.

kruispunt Jukkertweg

Kruispunt Jukkertweg

Om de werkzaamheden mogelijk te maken zullen de kruispunten op de Kiefte afgezet worden. Verkeer wordt tijdelijk omgeleid via de Steinkampsweg. De tijdelijke omleiding geldt vanaf 22 oktober tot maximaal 31 oktober.

Betere veiligheid

Voor de veiligheid van fietsers zullen de kruispunten van de fietsbaan worden aangepast. Door deze aanpassing zal de fietsbaan meer opvallen en de veiligheid voor de gebruikers van de fietsbaan sterk verbeteren.

De resterende kruispunten van de fietsbaan in Eibergen worden op termijn ook aangepast. Deze aanpassingen worden gecombineerd met verschillende nog uit te voeren werkzaamheden op deze locaties.

Vragen?

De werkzaamheden worden door de gemeente begeleid door de heer B. Hofman. Voor vragen kunt u contact met hem opnemen via 06-23509470.