Begroting via speciale webapp

Het college van burgemeester en wethouders heeft de gemeenteraad de begroting 2019 aangeboden. De begroting 2019 sluit met een positief saldo van 11.000 euro. In de raadsvergadering van 6 november 2018 vindt de behandeling plaats.

voorkant begroting

Begroting in speciale webapp

De begroting is voor iedereen makkelijk in te zien via een speciale webapp. U kunt de app vinden via https://berkelland.begrotingsapp.nl of door te klikken op de button ‘Begrotingen’ op onze website.

Hoe werkt de webapp?

Op een eenvoudige en papierloze manier kunnen de korte begrotingsteksten per programma worden geraadpleegd. U ziet daarbij foto’s en u kunt doorklikken naar achterliggende beleidsstukken. Via de button Activiteiten kunt u de begroting filteren op Programma, Portefeuillehouder (wethouder of burgemeester) en Locatie (op welk gebied heeft het betrekking, bijvoorbeeld heel Berkelland of Neede, Eibergen, Haarlo enz.).