Commissies vergaderen

De raadscommissies Sociaal en Bestuur en Ruimte vergaderen respectievelijk op 30 en 31 oktober 2018 in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.

Commissie Sociaal - dinsdag 30 oktober, 19.30 uur

Op de agenda staat onder andere:

• Horen raads- en commissieleden over mogelijke onderzoeksonderwerpen Rekenkamercommissie
  • Verlaging rentepercentage sociale leningen Stadsbank Oost Nederland

Commissie Bestuur en Ruimte - woensdag 31 oktober, 19.30 uur

Op de agenda staat onder andere:

• Verhuisonderzoek koopstromen Kadaster
  • Ontwikkelagenda Berkelland – Ruimtelijke leefomgeving
  • Plan ‘Van Afval Naar Grondstof’ en invoeren PMD container
  • Kader Woonzorg Initiatieven 2018
  • Plan van aanpak ‘doorvertaling Structuurvisies Wonen voor Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo naar bestemmingsplannen’

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht kunt u zich hiervoor tot op de dag van de vergadering tot 16.00 uur melden bij de griffie, 0545-250 805. U kunt slechts 1x  inspreken bij de commissie- of bij de raadsvergadering over een geagendeerd agendapunt. Bij de commissievergaderingen kan ook aandacht gevraagd worden voor niet geagendeerde onderwerpen. De maximum inspreektijd is 5 minuten.

Stukken op website

De volledige agenda en de bijbehorende stukken vindt u op onze website www.gemeenteberkelland.nl > Raad & commissies > Commissie …
De stukken inzien kan op werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur en op woensdag tot 19.00 uur in de Publiekswinkel aan de Marktstraat 1 in Borculo. Op maandagochtend is de Publiekswinkel gesloten.

Commissievergaderingen live via internet

De commissievergaderingen kunt u live volgen via https://channel.royalcast.com/berkelland.