Inloopavond herinrichting Eibergen

De herinrichting van het centrum van Eibergen is in volle gang. Voor volgend jaar staat fase 3 op de planning. Op 6 november 2018 is er van 17.30 tot 20.00 uur een inloopavond over dit plan in De Huve, Grotestraat 52 in Eibergen.

Aanleggen riool in de straat

Er wordt nog volop gewerkt aan fase 2. Op de foto een deel van de J.W. Hagemanstraat

In 2019 wil de gemeente fase 3 gaan uitvoeren

In deze fase wordt het centrumgebied tussen de Laagte en de Brink heringericht. Het gaat om:

• het deel van de Grotestraat vanaf de Oude Mattheüskerk tot de Laagte;
  • Kerkstraat;
  • Kleine Hagen;
  • Burgemeester Smitsstraat tot de Laagte;
  • Hagen.

Tijdens de inloop presenteren wij het voorbeeldontwerp

Daarbij kunt u uw wensen en ideeën kenbaar maken. We bundelen en verwerken deze gegevens daarna zo veel mogelijk in een ontwerpvoorstel. Aan de hand van de reacties op dit conceptontwerp wordt het definitief ontwerp gemaakt. Dit doen we in overleg met de Taskforce Eibergen.

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen kunt contact opnemen met de heer R.F.J. Asschert. Hij is op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur bereikbaar via 0545-250 250.