Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Omleiding Kruiskamplaan

De werkzaamheden voor de tweede fase van de herinrichting van het centrum van Eibergen vorderen gestaag. Vanaf 29 oktober 2018 wordt er op de kruising van de J.W. Hagemanstraat en de Kruiskamplaan gewerkt.

luchtfoto van de kruising met daarop getekend de verkeersmaatregelen

Tijdelijk verkeerslichten en verkeer van en naar het centrum wordt via J.W. Hagemanstraat van en naar Groenloseweg geleid (oude N18).

Om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt het doorgaande verkeer van en naar het centrum vanaf 29 oktober tot en met 2 november, via de J.W. Hagemanstraat van en naar de voormalige N18 geleid. Om het verkeer ordelijk langs de werkzaamheden te laten gaan plaatsen we tijdelijk verkeerslichten.

Werkzaamheden kruispunt zijn 3 november klaar

Vanaf 3 november 2018 kan het verkeer weer de route via de Kruiskamplaan volgen en kan men via de J.W. Hagemanstraat weer richting het centrum rijden. De werkzaamheden verplaatsen zich vanaf die tijd dan naar het deel J.W. Hagemanstraat richting de voormalige N18. De verkeerslichten blijven nog tot en met 9 november op de kruising staan om het verkeer ordelijk langs de werkzaamheden te leiden.

Vragen?

Het werk wordt namens de gemeente Berkelland begeleid door de heer B. Hofman. Voor vragen kunt u hem bereiken op nummer 06-23509470.