Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Verwendag mantelzorgers

Voor mantelzorgers uit Berkelland wordt op zaterdag 10 november 2018 een verwendag georganiseerd. Er is een mooi programma bedacht om hen in het zonnetje te zetten. Het programma start in Geesteren.

Mevrouw laat haar nagels verzorgen

Verwendag voor mantelzorgers

Zorgt u voor iemand die ziek is of een beperking heeft? Doet u dit langer dan 3 maanden en minimaal 8 uur per week? Dan bent u van harte welkom op de Verwendag voor mantelzorgers! Deelname aan de dag is gratis. Wel moet u zich vooraf aanmelden.

Hele programma of verkorte versie

U kunt kiezen voor het gehele dagprogramma van 09.30 tot 19.30 uur, of voor een verkorte versie. Het ochtendprogramma is inclusief lunch, van 09.30 tot 14.00 uur en het middagprogramma inclusief diner, van 13.30 tot 19.30 uur. De start van de verwendag is om 09.30 uur bij De Melktap, Nettelhorsterweg 21 in Geesteren. Het middagprogramma start ook op dit adres. 

Aanmelden

Aanmelden kan hier.  Ook op www.voormekaar.net kunt u zich aanmelden. Na verzending wordt uw aanmelding verwerkt. Heeft u geen computer of internet? Dan is telefonische aanmelding mogelijk via 0545 – 250 250.

Onderdeel Dag van de Mantelzorg

Dit evenement is onderdeel van de Dag van de Mantelzorg. De Berkellandse Uitdaging en Berkellandse ondernemers organiseren samen met Voormekaar dit evenement. De organisatie kiest jaarlijks een andere kern uit waar het evenement plaatsvindt.