Woon-energie café Beltrum

Veel inwoners in Beltrum wonen prettig en willen zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Echter, is hun woning wel klaar voor de toekomst? Daarom organiseert projectgroep Toekomst Wonen in Beltrum, samen met gemeente Berkelland, een Woon - Energie Café op 6 november 2018 om 19.30 uur in de Kerk in Beltrum.

Logo duurzaam Beltrum

Thema's bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst wordt u geïnformeerd en geïnspireerd over allerlei mogelijkheden om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken.

• Verduursaam Energieloket informeert u over allerlei mogelijkheden om uw huis te verduurzamen.
  • Zlimthuis inspireert u met tips en suggesties op het gebied van comfort en veiligheid thuis.
  • Duurzaam Beltrum wil met u in gesprek over ideeën of wensen om collectief aan de slag te gaan met energiezuinige maatregelen. Tevens presenteert Duurzaam Beltrum de voordelen van deelname aan het tweede postcoderoosproject.

Financiële regelingen

Binnen gemeente Berkelland zijn verschillende leningen beschikbaar waar inwoners gebruik van kunnen maken voor het aanpassen van hun woning. Tijdens de avond lichten we de verschillende leningen toe. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze website: www.gemeenteberkelland.nl/inwoners/Leningen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.verduursaamenergieloket.nl, www.zlimthuis.nl en www.duurzaambeltrum.nl.