Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Achterhoekse Duurzame Huizenroute

Op zaterdag 3 november 2018 kunt u van 11.00 tot 15.00 uur met eigen ogen zien hoe warmtepompen, efficiënte kachels, zonneboilers en energiezuinige huizen er uit zien. In de hele Achterhoek kunt u bij mensen terecht die hun energiezuinige huis openstellen.

Banner met huizen

De eigenaren vertellen hun ervaringen en geven tips wat de praktische mogelijkheden zijn van energiebesparing in combinatie met comfortabel wonen. Het is een mooie manier om energiebesparende maatregelen in de praktijk te zien. Naast de woningen zijn ook duurzame bedrijven en parken in de Achterhoek opengesteld. 

Waar en wanneer

Op zaterdag 3 november kunt u de deelnemende duurzame huizen en bedrijven bekijken tussen 11.00 en 15.00 uur. Welke huizen je kunt bekijken? Voor gedetailleerde informatie en de laatst toegevoegde huizen kunt u kijken op www.verduursaamenergieloket.nl onder de kop ‘voorbeelden uit de regio’. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste informatie? Kijk dan ook op de facebookpagina (facebook.com/verduursaamenergieloket/

Jouw huis ook in de route

Hebt u al duurzame maatregelen getroffen in uw woning? Geef uw huis dan op voor de Achterhoekse Duurzame Huizenroute en deel uw ervaringen met anderen. Zien is immers geloven! Meld u aan via www.verduursaamenergieloket.nl.

Het verduurSaam energieloket organiseert de Huizenroute

De Achterhoekse Duurzame Huizenroute wordt georganiseerd door het verduurSaam energieloket. Het loket is opgericht door de Achterhoekse gemeenten. U kunt er terecht met al uw vragen over energiebesparing, duurzame energieopwekking en wooncomfort. Ga voor meer informatie naar www.verduursaamenergieloket.nl.

Mis het niet en hoor wat er kan, hoe het eruit ziet én wat het oplevert.

Logo ADHR