Activiteiten Preventie Platform

In oktober organiseert het platform verschillende activiteiten voor ouders, kinderen en professionals in het kader van de maand van de opvoeding. Alle activiteiten hebben met opvoeden te maken en in de theater voorstellingen komen er actuele thema’s aan bod.

Poster positieve mindset

Aanmelden voor activiteiten

Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken. Wel graag van te voren aanmelden, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via: info@preventieplatform.nl

Overzicht activiteiten

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de activiteiten:

• Maandag 1 oktober, 19.30 tot 21.30 uur: Positieve mindset voor ouders van kinderen. Locatie: Borculo, Gemeentehuis Berkelland, Marktstraat 1.
  • Dinsdag 2 oktober, 19.30 tot 21.30 uur: Gezond slapen. Monique L’Hoir vertelt hoe jij je kind kunt helpen om een gezond slaappatroon aan te leren. Locatie: Lichtenvoorde, Gemeentehuis Oost Gelre, Varsseveldseweg 2.
  • Dinsdag 2 oktober, 19.30 tot 21.00 uur: Theater ‘Buurvrouw voed je kind eens op!’. Locatie: Neede, van Gellicumzaal (locatie Het Assink lyceum), Julianastraat 12a.

Poster toneelvoorstelling

• Dinsdag 2 oktober, 14.00 tot 16.00 uur: Buitenspelen met Staringeducatie. Locatie: Dinxperlo, Duplo school, Maurits Prinsstraat 25.
  • Woensdag 3 oktober, , 14.00 tot 16.00 uur: Buitenspelen met Staringeducatie. Locatie: Winterswijk, het Pelkpark, Hakkelerkampstraat 55.
  • Woensdag 3 oktober, 19.30 tot 21.30 uur: Positieve mindset voor ouders van kinderen. Locatie: Aalten, Kinderdagverblijf De Kabouter Humanitas, Ahavestraat 3
  • Donderdag 4 oktober, 19.30 tot 21.30 uur: Gezond slapen. Monique L’Hoir vertelt hoe jij je kind kunt helpen om een gezond slaappatroon aan te leren. Locatie: Winterswijk, BSO Kicken, Jaspersweg 1
  • Maandag 8 oktober, 19.45 tot 22.00 uur: Mindset voor kinderen van de basisschool. Een workshop voor ouders. Locatie: Groenlo, Hart van Grol, Beltrumsestraat 17.
  • Woensdag 10 oktober, 15.00 tot 15.45 uur: Het openluchttoilet door PEER Toftheater. Locatie: Dinxperlo, Kulturhus Dinxperlo, Terborgseweg 5.
  • Maandag 15 oktober, 20.00 tot 22.00 uur:  Theater ‘Welkom in puberland’. Locatie: Winterswijk, Boogie, Woogie, Roelvinkstraat 2.
  • Donderdag 18 oktober, 19.00 tot 20.20 uur: Theater ‘Lover boys’. Bij veel aanmeldingen volgt een tweede voorstelling van 20.30 tot 21.50 uur. Locatie: Neede, van Gellicumzaal (Het Assink lyceum), Julianastraat 12a.

Het preventie platform heet u van harte welkom!

Voor  het opgeven vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het preventie platform jeugd via: info@preventieplatform.nl

Volg voor actuele informatie op facebook: Preventieplatformjeugd