Commissie bezwaarschriften vergadert

De commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied van de gemeente Berkelland houdt op maandag 1 oktober 2018 een hoorzitting in de collegekamer van het gemeentehuis in Borculo.

19.00 uur

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van 31 juli 2018 waarbij het verzoek om vergoeding van wettelijke rente is afgewezen.

20.30 uur

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 17 juli 2018. Het college heeft besloten om een last onder dwangsom op te leggen aan bedrijf aan de Beumkeskamp 10b in Ruurlo.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied, telefoon 0545-250 250.