Gemeentegids 2018-2019 klaar

De gemeentegids 2018-2019 is klaar en wordt net als de vorige keer niet meer huis-aan-huis verspreid. De gids kan gratis worden afgehaald op de verschillende afhaalpunten in Berkelland.

Voorkant gemeentegids

In de gids staan onder andere foto’s en gegevens van het nieuwe college en de nieuwe gemeenteraad. Verder netjes gerangschikt alle informatie over organisaties en verenigingen in Berkelland.

Afhaalpunten

• Borculo: Gemeentehuis, Marktstraat 1
  • Geesteren: Dorpshuis De Zunnekamp, Zonnekamp 11
  • Gelselaar: Dorpshoes Gelster, Pastorieweg 10
  • Haarlo: Kulturhus ‘t Stieltjen, Wolinkweg 12
  • Ruurlo: Kulturhus Ruurlo, Nieuwe Weg 5
  • Neede: De Hofmaat, Hofmaat 4
  • Noordijk: Gemeenschapshuis ‘t Haarhoes, Haardijk 2b
  • Rietmolen: Dorpsaccommodatie Rietmolen (DAR), Van Everdingenstraat 66a
  • Lochuizen: Het Noaberhoes, Diepenheimseweg 32a
  • Eibergen: De Huve, Grotestraat 52
  • Eibergen: De Meergaarden, Willem Sluyterstraat 6
  • Beltrum: Kulturhus de Wanne, Mariaplein 6
  • Rekken: Den Hof, Lindevoort 14

Gids aanvragen

Gids aanvragen kan via mail bij FMR Producties/LokaalTotaal, email: az@lokaaltotaal.nl

Digitale gemeentegids

Via deze website kunt u ook doorklikken naar de digitale gemeentegids. Via de digitale gemeentegids met routeplanner en kaart kunt u de websites van de verschillende verenigingen en instellingen aanklikken.

E-book

Er is ook een E-book van de gids. U kunt op www.lokaaltotaal.nl/berkelland naar Ebook en dan digitaal bladeren door deze nieuwe gemeentegids.