Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Inloopmiddag Team Voormekaar

Vanaf 1 oktober heeft Team Voormekaar Borculo, Gelselaar, Geesteren en Haarlo elke donderdagmiddag een inloopmiddag. Tussen 13.30 uur en 15.30 uur kunt u zonder afspraak binnenlopen in de Componist, aan de Beethovenstraat 1.02 in Borculo.

Team Voormekaar

Op de laatste donderdag van de maand is er altijd een collega aanwezig met het aandachtsgebied Jeugd. Tussen 16.00 en 17.00 uur is Jan Lubben aanwezig, hij is contactpersoon van het Team Gebied.

Keukentafelgesprek bij u thuis

Team Voormekaar komt ook graag bij u thuis voor een gesprek. Tijdens het Keukentafelgesprek nemen we de tijd om nog duidelijker te krijgen wat uw vraag is, en kijken we samen met u waar u behoefte aan heeft, wat u zelf (nog) kunt en wat u voor anderen kunt betekenen. Ook bespreken we wat mensen om u heen voor u kunnen doen.

Vrijwillig waar het kan, professioneel waar het moet

Zelfstandig uw leven leiden en eventuele problemen oplossen, actief meedoen aan de samenleving, samen met familie, vrienden en buren in uw eigen wijk, buurt of dorp: zaken die we vaak als vanzelfsprekend beschouwen.

Zo geven de professionals van Team Voormekaar onder andere informatie en advies, maar schakelen ook concrete hulp en ondersteuning in bij zaken als opgroeien en opvoeden, ondersteuning en begeleiding thuis, werk en inkomen, sociale contacten en vrije tijd, vrijwilligerswerk, eenzaamheid en mantelzorg.

Hoe kunt u ons bereiken?

Team Voormekaar Borculo, Gelselaar, Geesteren en Haarlo

Logo Voormekaar