Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

J.W. Hagemanstraat aangepakt

Er wordt hard gewerkt aan het vernieuwen van het centrum van Eibergen. Voor de bouwvakvakantie is er een begin gemaakt met een deel van de Grotestraat tussen de Haaksbergseweg en de J.W. Hagemanstraat. Nu is het 1e deel van de J.W. Hagemanstraat aan de beurt.

Bestrating is al weggehaald en de rioolbuizen liggen klaar

Rioleringsbuizen liggen klaar voor de vervanging

Riolering vervangen

In de J.W. Hagemanstraat tussen de Grotestraat en de Brink wordt de riolering vervangen. Als eerste is een deel van de verharding opengebroken om de bronbemaling te plaatsen. Aansluitend is een begin gemaakt met het vervangen van de riolering. Hierna wordt meteen de nieuwe bestrating aangelegd. Over ongeveer drie weken is het volgende deel van de J.W. Hagemanstraat aan de beurt. Dat is het deel tussen de Brink en het Hendrik Odinkplein.

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen kunt u de heer Bert Hofman aanspreken of met hem contact opnemen. De heer Hofman is op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 06-23509470. Ook kunt u op dinsdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur naar villa Smits aan de Grotestraat komen om de plannen in te zien en uw vragen te stellen.

Enig ongemak

Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enig ongemak veroorzaken. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij streven ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken.