Commissie bezwaarschriften vergadert

De commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied van de gemeente Berkelland houdt op maandag 8 april 2019 een hoorzitting in de collegekamer van het gemeentehuis in Borculo.

19.00 uur

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het besluit van het college van 18 januari 2019. Besloten is het verzoek om bestemmingsplanwijziging voor het perceel Broedersweg 5 in Beltrum af te wijzen.

19.45 uur

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van 21 januari 2019 waarbij een last onder dwangsom is opgelegd voor het gebruik van een perceel nabij Oude Borculoseweg 2 in Eibergen in strijd met het bestemmingsplan;

20.30 uur

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van 8 januari 2019 waarbij besloten is een last onder dwangsom op te leggen wegens het gebruik van een perceel nabij Batsdijk 13 in Ruurlo in strijd met het bestemmingsplan.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied, telefoon 0545 - 250 250.