Commissie bezwaarschriften vergadert op 29 april

De commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied van de gemeente Berkelland houdt op maandag 29 april 2019 een hoorzitting in de collegekamer van het gemeentehuis in Borculo.

Agenda

• 19.00 uur Behandeling van de bezwaarschriften gericht tegen het besluit van 8 februari 2019 waarbij een omgevingsvergunning is verleend voor het plaatsen van een opbouw op de woning aan de Kremersstraat 5 in Eibergen.
  • 19.45 uur Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van 25 januari 2019 waarbij de werkzaamheden aan de houtwal op het perceel aan de Tolhuisweg in Rietmolen zijn stilgelegd.
  • 20.30 uur Behandeling van de bezwaarschriften gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 7 februari 2019, waarbij aan KPN een omgevingsvergunning is verleend voor het plaatsen van een mast voor telecommunicatie aan de Oude Diepenheimseweg 18a in Geesteren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied, telefoon 0545 - 250 250.