Interesse in een nieuwbouwwoning in Rietmolen?

Werkgroep Wonen van projectgroep Dorpsplan Rietmolen en de gemeente Berkelland informeren u op 15 april om 20.00 uur graag over de spelregels voor de ontwikkeling van woningen in de kern van Rietmolen. Zij geven u dan ook informatie over de vervolgstappen die u samen met anderen hierin kunt zetten. De bijeenkomst vindt plaats in de DAR (Dorpsaccommodatie Rietmolen).

rietmolenrietmolen

(T)huis in Rietmolen

Tijdens een druk bezochte bijeenkomst in Rietmolen op 25 maart 2019 over de resultaten van de enquête (T)huis in Rietmolen, is al geïnformeerd over de mogelijkheden van het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen. Prioriteit ligt bij het toevoegen van woningen die geschikt zijn voor jongeren en ouderen. De presentatie van de avond is te vinden op de website van Stichting Gemeenschap Rietmolen: www.rietmolen.eu.

Nieuwbouw in Rietmolen

Op 25 maart konden mensen zich aanmelden als ze op korte termijn een nieuwbouwwoning in de kern van Rietmolen zoeken. Heeft u ook interesse, maar heeft u dit nog niet kenbaar gemaakt, doe dit dan alsnog. U kunt op de website van Stichting Gemeenschap Rietmolen hiervoor een formulier vinden. Mail dit ingevuld vóór  15 april 2019 naar: gemeenschaprietmolen@hotmail.com.

Heeft u vragen over wonen in Rietmolen? Neem dan contact op met Anja van Maren, contactpersoon van de gemeente Berkelland: telefoonnummer 0545 - 250 518, emailadres a.vanmaren@gemeenteberkelland.nl.