Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Opruimers bedankt!

Vorige week las u het resultaat al van de opschoonactie van de scholen. Nu melden we het resultaat van de inzet van de vrijwilligers die meededen aan de Nationale Natuur Opschoonweek op zaterdag 9 maart 2019. Alle medewerkers aan de Nationale Natuur Opschoonweek bedankt! Berkelland weer een stukje schoner!

Doos met grijpertjes en gele hesjes

Met hesjes, handschoenen en grijpertjes op pad

Tijdens de schoonmaakactie op zaterdag is er in totaal 2.400 kg aan zwerfvuil ingezameld. Alle mensen die aan dit resultaat hebben meegewerkt hartelijk bedankt!

Wildbeheereenheden, scholen en Ruurlo Schoon

Met behulp van de Wildbeheereenheden zijn de buitengebieden van Berkelland opgeschoond. Tegelijkertijd heeft Ruurlo Schoon zich ingezet om de bebouwde kom van Ruurlo schoon te maken. Daarnaast waren er diverse scholen en andere vrijwilligers die zich ingezet hebben om Berkelland schoon te maken van zwerfafval.

Initiatief NederlandSchoon

De Landelijke Opschoondag is een initiatief van NederlandSchoon. Het is een jaarlijks terugkerende actie in maart waarbij bedrijven, scholen en andere maatschappelijke organisaties door heel Nederland zwerfafval opruimen op een op voorhand aangewezen locatie.