Aantrekkelijk Rekken nu en in de toekomst

Op 16 mei 2019 organiseert de projectgroep Aantrekkelijk Rekken samen met gemeente Berkelland de inspiratiebijeenkomst ‘Aantrekkelijk Rekken nu en in de toekomst’.
De bijeenkomst vindt om 20.00 uur plaats bij café Kerkemeijer in Rekken.

Tijdens de bijeenkomst worden alle inwoners bijgepraat over de vervolgstappen die gezet zijn en gaan worden om iedereen in Rekken, jong en oud, prettig te kunnen laten wonen in het dorp. Daarnaast wordt u geïnspireerd over mooie ideeën van bewoners die in hun eigen dorp met elkaar en voor elkaar wonen en zorgen.

De bijeenkomst is voor alle inwoners in het dorp interessant om bij te wonen. Inwoners die een verhuiswens hebben binnen of naar Rekken, raden we vooral aan om te komen.

Gemeente Berkelland informeert de aanwezigen over de spelregels waaronder nieuwe woningen ontwikkeld kunnen worden in Rekken. Zij geven u dan ook informatie over de vervolgstappen die u samen met anderen hierin kunt zetten.