Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Inloopmomenten Voormekaar en contactpersonen

Heeft u gezondheids- of opvoedvragen, wilt u vrijwilligerswerk doen, bent u mantelzorger en wilt u uw situatie bespreken of heeft u een andere vraag over uw wijk of buurt? Vul dan de online vragenlijst in op www.voormekaar.net en kom vervolgens even langs tijdens het wekelijkse inloopmoment in uw woonplaats. U hoeft zich van te voren niet aan te melden.

inloop beltrum

In Beltrum is er vanaf 5 september elke donderdag inloop van 9.30 tot 11.00 uur.

Wanneer zijn de inloopmomenten?

De inloopmomenten worden georganiseerd door team Voormekaar en de contactpersoon die namens de gemeente uw aanspreekpunt is in de kern. Per kern zijn er andere inloopmomenten:

  • Beltrum: donderdag van 9.30 tot 11.00 uur in Kulturhus (vanaf 5 september)
  • Borculo: donderdag van 13.30 tot 15.30 uur aan de Beethovenstraat 1 (vanaf 5 september)
  • Eibergen: dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Huve
  • Neede: dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in De Hofmaat
  • Ruurlo: dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek

Ook maandelijkse inloop in Rekken

Iedere laatste donderdag van de maand is er ook een inloop in Rekken. Kom gerust even langs tussen 11.00 tot 12.30 uur in Den Hof.

Tijdens de inloopmomenten in Neede, Eibergen en Ruurlo zijn zowel een medewerker van Voormekaar als de contactpersoon uit de kern aanwezig. In Beltrum en Borculo staat een medewerker van Team Voormekaar voor u klaar.

Wist u dat u heel gemakkelijk uw vraag voor zorg of ondersteuning online kunt stellen?

Naast de wekelijkse inloop in de verschillende kernen, kunt u uw vraag of verzoek voor ondersteuning ook online en 24 uur per dag aan Voormekaar stellen. Op een moment dat het u het beste uitkomt. Ga naar www.voormekaar.net en vul de vragenlijst in. De antwoorden kunt u vervolgens bespreken tijdens de inloop. We helpen u graag verder!