Berkellandwijzer.nl: dé online plek en wegwijzer voor inwoners uit Berkelland

Informatie over actief zijn en meedoen, geldzaken, mijn buurt, opvoeden en opgroeien, ondersteuning en gezondheid, werken en leren, wonen en vervoer, zorgen voor een ander

logo

Berkellandwijzer.nl is online! Op www.berkellandwijzer.nl vindt u praktische informatie, adressen en activiteiten gericht op het dagelijkse leven. Berkellandwijzer.nl helpt u namelijk op weg met heel veel vragen over welzijn, wonen, zorg, werk, meedoen en geldzaken.

Met behulp van verschillende thema’s kunt u op Berkellandwijzer.nl snel antwoord vinden op bijvoorbeeld de volgende vragen:

• ik wil graag vrijwilligerswerk doen, waar kan ik terecht?
  • de mantelzorgwaardering, wat is dat?
  • zijn er maaltijdservices in Berkelland waar ik gebruik van kan maken?
  • wat is Naobercontact?
  • kent ons dorp ook een eigen belangenvereniging?
  • waar kan mijn vader terecht als hij meer wil weten over een aangepaste woning?

Ook zijn gemakkelijk contactgegevens te vinden van ruim 600 lokale en 300 landelijke (sport)verenigingen, maatschappelijke organisaties en zorgaanbieders die in Berkelland actief zijn. En kunt u bijvoorbeeld lezen welke sociale activiteiten dichtbij huis op de agenda staan.

Tip: voeg Berkellandwijzer.nl toe aan uw favorieten. Dan heeft u de website altijd snel bij de hand!

afbeleindg

Op deze en heel veel andere vragen vindt u op Berkellandwijzer.nl het antwoord

Hoe werkt Berkellandwijzer.nl?

1. Ga met uw computer, tablet of smartphone naar www.berkellandwijzer.nl
2. Kies het thema waarover u meer wilt weten of gebruik de zoekbalk
3. U ziet vragen en antwoorden over het gekozen onderwerp
4. Wilt u de contactgegevens van een organisatie zien? Klik op ‘Toon gegevens’

Heeft u geen computer of internet? Vraag een familielid of kennis om samen met u te kijken. Of kom langs tijdens de wekelijkse inloop van Voormekaar en de contactpersonen van de gemeente Berkelland.

Altijd in ontwikkeling

Berkellandwijzer.nl is gemaakt in opdracht van de gemeente Berkelland en wordt beheerd door uitgever SDU. Zij heeft veel ervaring bij het opzetten en onderhouden van soortgelijke websites bij andere gemeenten.
Berkellandwijzer.nl is een dynamische website. Dit betekent onder andere dat we steeds kijken wat nog beter kan. Mist u informatie of kloppen gegevens niet? Geef dit dan door via berkellandwijzer@gemeenteberkelland.nl.