Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Bijeenkomst cybercrime

Het 'gijzelen' van de gegevens op je computer, een zogenaamd belletje namens een IT-bedrijf of het verspreiden van kwaadaardige software om internetbankieren te manipuleren. Cybercrime komt in deze digitale wereld steeds vaker voor en helaas zijn ook ondernemers hiervan de pineut. Reden

Logo bijeenkomst Cybercrime

Reden dus om je goed voor te laten lichten 

  • Wanneer: Dinsdag 21 januari 2020
  • Waar: Gemeentehuis Borculo, gemeente Berkelland
  • Adres: Marktstraat 1, 7271 AX Borculo
  • Tijdstip inloop: Vanaf 19.30 uur
  • Tijdstip aanvang: 20.00 uur

Graag aanmelden vóór vrijdag 17 januari 2020

Aanmelden kan bij Vincent van Dam op het volgende e-mailadres: V.vanDam@gemeenteberkelland.nl. De bijeenkomst is gratis.

Training Cybercrime

In de training cybercrime neemt een expert op het gebied van cybersecurity jou, je mede-ondernemers en jullie medewerkers mee in de wereld van cyber. De expert geeft inzicht in wat er op dit moment op het gebied van cybercrime bij MKB-bedrijven speelt. Ook hoor je van collega-ondernemers wat hen is overkomen en wat daarvan de gevolgen zijn geweest. 

Risico's verkleinen

Vervolgens leer je hoe je het risico om slachtoffer te worden van cybercrime zoveel mogelijk kunnen verkleinen. De expert geeft praktische preventietips die direct toegepast kunnen worden. Daarbij gaat het niet per se over ingewikkelde technische oplossingen, maar vooral over eenvoudig te nemen maatregelen en het eigen gedrag om de digitale veiligheid te verbeteren. Daarnaast komt ook de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) aan bod.