Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 6 januari in Neede

Graag nodigen wij u uit voor de Nieuwjaarsreceptie op maandag 6 januari 2020 om 19.30 uur. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats bij Natuurpark Kronenkamp, Kronenkamp 14 in Neede.

Gebouw Kronenkamp met uitgerolde rode loper

Samenleving voorop

De samenleving voorop is één van de speerpunten van de gemeente Berkelland. Daarom organiseren wij de Nieuwjaarsreceptie graag samen met onze inwoners. Dit jaar heeft Jimmy’s Berkelland aangegeven, samen met Natuurpark Kronenkamp, gastheer te willen zijn. Daar maken wij graag gebruik van en wij nodigen u daarom van harte uit in Neede!

De receptie is toegankelijk voor iedereen: onze inwoners, onze ondernemers en onze relaties.

Nieuwjaarstoespraak

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst houdt burgemeester Joost van Oostrum de nieuwjaarstoespraak, waarin hij aandacht heeft voor de gebeurtenissen van afgelopen jaar en vooruitkijkt naar het komende jaar. Ook is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

U bent om 19.30 uur van harte welkom!

Het gemeentebestuur van Berkelland