Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

20 dec t/m 3 jan: Geen inloop Voormekaar

Heeft u gezondheids- of opvoedvragen, wilt u vrijwilligerswerk doen, bent u mantelzorger en wilt u uw situatie bespreken of heeft u een andere vraag over uw wijk of buurt? Vul dan de online vragenlijst in op www.voormekaar.net en kom langs tijdens het wekelijkse inloopmoment in uw woonplaats. U hoeft zich van te voren niet aan te melden.

Medewerkster Voormekaar in gesprek met een mevrouw

De inloopmomenten worden georganiseerd door team Voormekaar en de contactpersoon die namens de gemeente uw aanspreekpunt is in de kern. Tijdens de inloopmomenten in Neede, Eibergen en Ruurlo zijn zowel een medewerker van Voormekaar als de contactpersoon uit de kern aanwezig. In Beltrum en Borculo staat een medewerker van Team Voormekaar voor u klaar.

Wanneer zijn de inloopmomenten?

  • Beltrum: elke donderdag van 9.30 tot 11.00 uur in het Kulturhus
  • Borculo: elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur aan de Beethovenstraat 1
  • Eibergen: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Huve
  • Neede: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Hofmaat
  • Ruurlo: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek

Let op: geen inloop in de kerstvakantie

Van 20 december 2019 tot en met 3 januari 2020 is er geen inloop. Heeft u in deze periode vragen of wilt u advies? Bel dan naar Voormekaar via het telefoonnummer 0545 - 250 300 of vul op www.voormekaar.net de online vragenlijst in.

Wist u dat u heel gemakkelijk uw vraag voor zorg of ondersteuning online kunt stellen?

Naast de wekelijkse inloop in de verschillende kernen, kunt u uw vraag of verzoek voor ondersteuning ook 24 uur per dag online aan Voormekaar stellen. Op een moment dat het u het beste uitkomt. Ga naar www.voormekaar.net en vul de vragenlijst in. De antwoorden kunt u vervolgens bespreken tijdens de inloop. We helpen u graag verder!