21 februari bijeenkomst Energie Uitvoeringsprogramma 2019-2022

De gemeente Berkelland is bezig met de voorbereidingen voor een nieuw Energie Uitvoeringsprogramma (EUP). Dit programma wordt de opvolger van het EUP1 dat gestart is in 2016. Om input te verzamelen voor het nieuwe Energie Uitvoeringsprogramma nodigen we geïnteresseerde inwoners, bedrijven, instellingen en verenigingen uit voor een interactieve bijeenkomst op 21 februari.

borculo

Opleidingsgebouw aan de Bosberg 21

Programma

Het programma begint met een inleidend presentatie waarbij wordt teruggekeken naar de tot nu toe behaalde resultaten. Het vervolg is interactief. Onder andere met prikkelende stellingen wordt u uitgedaagd om samen met ons de koers te bepalen en ideeën aan te leveren die kunnen bijdragen aan een energie neutraal Berkelland in 2030. Mede op basis van uw input wordt EUP2 opgesteld.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in het ‘Opleidingsgebouw’ aan de Bosberg 21 in Borculo.

Vragen?

Voor meer vragen over deze bijeenkomst -of suggesties- kunt u terecht bij de programmamanager Janet Wildeman (j.wildeman@gemeenteberkelland.nl) of de projectmanager Igor Vlaar (i.vlaar@gemeenteberkelland.nl).