Commissie bezwaarschriften vergadert

De commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied van de gemeente Berkelland houdt op maandag 25 februari 2019 een hoorzitting in de collegekamer van het gemeentehuis in Borculo.

Agenda

19:00 uur: Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van 14 december 2018 waarbij een invorderingsbeschikking is genomen in verband met de verbeuring van dwangsommen. Eerder is een last onder dwangsom opgelegd wegens het zonder vergunning oprichten van terreinverharding en stalling van landbouwvoertuigen op het perceel Kempersdijk/Assinkdrijfweg in Neede.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied, telefoon 0545 - 250 250.