Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Hoe en wat Jimmy’s Neede

Afgelopen woensdag waren verschillende professionals, bewoners en geïnteresseerden af gekomen op de uitnodiging om in gesprek te gaan over Jimmy’s in Neede.
Bij Jimmy’s ondersteunen jongeren in het vinden van antwoorden op hun vragen, inspireren en dagen elkaar uit hun talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Daarbij worden zij waar nodig ondersteund door betrokken professionals en andere volwassenen die de jongeren een stap verder kunnen helpen in de realisatie van die plannen of uitdagingen.

jimmys

Jongeren, professionals, bewoners en andere geïnteresseerden gingen woensdag met elkaar in gesprek over Jimmy’s.

De avond was bedoeld om te verkennen hoe we met elkaar Jimmy’s een vliegende start kunnen geven. Zijn er bijvoorbeeld al ideeën voor samenwerking of activiteiten voor jongeren? Leven er bepaalde vragen en zijn er aandachtspunten? Wat kan Jimmy’s voor Neede betekenen en andersom: wat kan Neede voor Jimmy’s betekenen? De avond zorgde voor veel gespreksstof en leverde de eerste afspraken tot samenwerking op.

Voor de buurt organiseren we binnenkort een aparte avond om praktische afspraken te maken. Het is de bedoeling dat Jimmy’s eind maart haar deuren opent. Meer informatie hierover leest u binnenkort in Berkelbericht.