27 februari: Informatiebijeenkomst Beltrum

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe locatie in Beltrum waar voor jongeren nieuwe woningen ontwikkeld kunnen worden? Of wilt u weten hoe het staat met de planontwikkeling van nieuwe (senioren)woningen op de locatie van de Jenaplan school (de Tweespan) of het kleinschalig wonen project ‘Wonen als Thuis’, voor jong volwassenen met een beperking? Kom dan op woensdag 27 februari 2019 om 19.30 uur naar de Kerk in Beltrum.

Raad van Overleg Beltrum, Projectgroep Toekomst Wonen in Beltrum en gemeente Berkelland informeren de aanwezigen dan over de voortgang van deze plannen.

Voortgang ontwikkeling spelregels

Daarnaast informeren we u over de voortgang van een aantal spelregels die de gemeente aan het ontwikkelen is voor het realiseren van tijdelijke woningen en mogelijkheden om woningsplitsing in de toekomst onder voorwaarden weer mogelijk te maken.