Plan herinrichting fase 3 Eibergen centrum ligt ter inzage

Dit jaar is fase 3 van de herinrichting van het centrumgebied tussen de Laagte en de Brink in Eibergen aan de beurt. Het ontwerp ligt van 13 februari zes weken ter inzage in de Publiekswinkel.

eibergen

Impressie Grotestraat

Deze 3e fase omvat de herinrichting van het centrumgebied tussen de Laagte en de Brink. Het gaat om:

• het deel van de Grotestraat vanaf de Oude Mattheüskerk tot de Laagte
  • Kerkstraat
  • Kleine Hagen
  • Burgemeester Smitsstraat tot de Laagte
  • Hagen.

In de Grotestraat ter hoogte van De Oude Mattheüs tot aan de Kerkstraat wordt de riolering vervangen. Alle straten krijgen nieuwe bestrating en worden ingericht als 30km/uur gebied. Ook de openbare verlichting wordt vervangen.

Ontwerp ter inzage in Publiekswinkel

Het ontwerp van de herinrichting ligt vanaf woensdag 13 februari zes weken ter inzage in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. De Publiekswinkel is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op woensdag van 8.30 tot 19.00 uur.

Zienswijze afgeven

Belanghebbenden kunnen in deze periode hun zienswijze geven over beide ontwerpen. Dat kan schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA  Borculo. U kunt uw mening ook mondeling geven door te bellen naar de heer R. Asschert van het Gebiedsteam. U kunt hem bereiken via 0545-250 250.