Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

App 'SDOA Werkt'

De Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA) heeft een app ‘SDOA werkt’. De app is gratis en bedoeld voor alle werkzoekenden en cliënten van de Sociale Dienst. In de app zijn onder andere de actuele vacatures in de regio Achterhoek te vinden waarop werkzoekenden makkelijk en snel kunnen reageren.

Telefoon waarop de app staat

Allerlei informatie

Ook worden interessante evenementen als banenmarkten en speeddates aangekondigd. En is er onder andere nuttige informatie over werk en inkomen, de SDOA en het Werkgeversservicepunt Achterhoek (WSPA) te vinden. De app ‘SDOA werkt’ is makkelijk te downloaden via de Google Play Store en de Apple App store.

Directeur Theo Beijer:

“Ik ben blij dat we met deze app het solliciteren voor werkzoekenden makkelijk en sneller kunnen maken. Met name onze cliënten willen we hiermee sneller aan werk helpen. En cliënten die daarbij hulp nodig hebben, kunnen uiteraard bij ons terecht". 

Cliënten SDOA

Speciaal voor cliënten van de SDOA zijn persoonlijke zaken rond uitkering, sollicitaties en werk in de app opgenomen. Zo kunnen ze ook makkelijk en snel zien wanneer de inkomstenformulieren  ingeleverd moeten worden en de uitkeringen worden betaald.