Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

'Borculo ontmoet' zoekt vrijwilligers

‘Borculo Ontmoet’ is een initiatief van Wijk de Koppel. Het doel is: de bewoners van Borculo een faciliteit bieden op gebied van zorg en welzijn waardoor zij niet in een sociaal isolement terecht komen. Om deze mensen met elkaar te verbinden om samen leuke dingen te gaan doen.

De activiteiten zijn elke week op de volgende momenten:

  • Dinsdagochtend van 9.30 uur - 11.30 uur in Careaz J.W. Andriessen, Koppeldijk 40 Borculo
  • Donderdagochtend van 9.30 uur – 11.30 uur in Wijkgebouw  De Koppel,  Koningin Julianastraat  37  Borculo.

Vrijwilligers gezocht!

‘Borculo Ontmoet’ is op zoek naar vrijwilligers,  waaronder chauffeurs die de mensen van huis kunnen ophalen en brengen naar een activiteit. Ook worden vrijwilligers gezocht die kunnen helpen bij de activiteiten die plaatsvinden. De werkzaamheden die daar onder andere bij horen zijn: het klaarzetten van de zaal, het inschenken van koffie en een drankje en het bieden van een luisterend oor. Het maakt niet uit of u jong, oud, man of vrouw bent. Wel is het belangrijker dat u om mensen geeft en u uw betrokkenheid en enthousiasme in wil zetten.

Interesse?

Heeft u interesse om als vrijwilliger bij dit initiatief aan de slag te gaan? Neemt u dan contact met Carla Heming (06-10451391) e-mail: c.heming@careaz.nl of Desiree Havikhorst, e-mail: bowijkgebouwdekoppel@gmail.com. Zij kijken samen hoe uw hulp het beste ingezet kan worden. De bezoekers kijken uit naar uw komst!