Infoavond Oudestraat Neede

De Ondernemers Vereniging Neede, Gemeenschapsraad Neede en de gemeente Berkelland nodigen alle inwoners van Neede uit voor de informatieavond ‘Transformatievisie Oudestraat Neede 2030’ op donderdag 24 januari 2019 vanaf 19.30 uur in Grand Café de Hofmaat, Hofmaat 4 in Neede.

Het programma ziet er als volgt uit:

• 19.30 uur – 19.45 uur: Inloop
  • 19.45 uur – 19.55 uur: Plenaire aftrap
  • 20.00 uur – 20.45 uur: Presentatie tekening ‘Transformatievisie Oudestraat Neede 2030’
  • 20.50 uur – 21.00 uur: Afsluiting

Presentatie tekening ‘Transformatievisie Oudestraat Neede 2030’

De transformatievisie wordt gepresenteerd op 6 groot formaat tekeningen. Bij elke tekening staat een deelnemer van de Taskforce om op- en/of aanmerkingen te noteren, zodat deze kunnen worden meegenomen in de definitieve visie.

Pilot

Voor de Oudestraat is vorig jaar een pilot voor transformatie gestart met als missie: Een realistische toekomstschets voor een aantrekkelijke, leefbare en vitale Oudestraat en omgeving, waarbij de toenemende leegstand in de Oudestraat wordt tegengegaan en de huidige vastgoedeigenaren de mogelijkheid krijgen om hun panden opnieuw in te zetten.

Task Force

De Task Force Neede heeft samen met inwoners en ondernemers een visie opgesteld voor de Oudestraat in de 21ste eeuw. Deze transformatievisie wordt nu op 24 januari gepresenteerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de pilot Oudestraat, kijk op www.gemeenschapsraadneede.nl of www.needseondernemers.nl.

Logo gemeenschapsraadLogo ondernemend NeedeLogo gemeente Berkelland