Inloopavond over Lintveldseweg

In 2019 zal de Lintveldseweg in Eibergen worden gereconstrueerd. De tekeningen met de voorlopige ontwerpen zijn klaar en liggen ter inzage in de Publiekswinkel.
Op 30 januari is er van 19.00 tot 21.00 uur een inloopavond bij ‘Hof van Eckberge’, Lintveldseweg 1a in Eibergen.

Lintveldseweg

Het asfalt op de Lintveldseweg wordt vervangen en er komen maatregelen om de snelheid van het verkeer te remmen.

Ontwerpen ter inzage

De tekeningen met de voorlopige ontwerpen liggen vanaf  28 januari 2019 tot en met 24 februari 2019 tijdens de openingstijden ter inzage in de Publiekswinkel aan de Marktstraat 1 in Borculo.

Inspraak

Tot en met 24 februari 2019 kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling reageren op de plannen. Dat kan door te schrijven naar gemeente Berkelland, Postbus 200, 7270 HA Borculo, te mailen naar info@gemeenteberkelland.nl of te bellen met de projectleider, de heer E.J.M. Koldeweij, tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0545-250 250.