Agendatip voor na de vakantie: Maand van de opvoeding

Samen met de gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk organiseert het Preventie Platform Jeugd in oktober allerlei (gratis) activiteiten rond opvoeden en opgroeien. Van ‘gezond slapen’ tot ‘omgaan met social media’, van ‘PEERtoftheater’ tot ‘het puberbrein’: elke week is er wel iets te doen, dichtbij huis.

ppj

Via www.preventieplatformjeugd.nl kunt u zich binnenkort aanmelden voor de verschillende activiteiten. Het maximum aantal deelnemers staat erbij. Vol is vol, dus houd de website in de gaten!

Over het Preventie Platform Jeugd

Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Het Platform organiseert cursussen, trainingen en andere activiteiten voor ouders en professionals in de Oost-Achterhoek over allerlei opvoedthema’s.