‘Dankjeweltaart’ voor kwekerij Heutinck

Op 8 juli hebben we, vanuit de gemeente Berkelland een ‘dankjeweltaart’ mogen uitreiken aan Kwekerij Heutinck in Borculo. Met het uitreiken van de taart wil de gemeente alle ondernemers bedanken die een bijdrage leveren aan de innovatieve Gelderse economie, die Gelderland helpen verduurzamen en groeien.

jeutoinmk

V.l.n.r. Hemmie Heutinck, Peter Heutinck, wethouder Gerjan Teselink, Babine Scholten

De uitreiking van de taart is onderdeel van de ‘Dankjeweltour’ om de ondernemer(s) te bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Gelderse economie. Het was dan ook een verrassing voor Peter en Hemmie Heutinck dat wethouder Gerjan Teselink samen met Babine Scholten van de Provincie Gelderland met een taart bij dit prachtige bedrijf binnen kwamen lopen.

Dankjeweltour

De Dankjeweltour is onderdeel van een reeks aan activiteiten die dit jaar in Gelderland plaatsvinden rondom de EER Award 2019. Gelderland mag zich in 2019 namelijk de meest ondernemende regio van Europa noemen (EER Award 2019) en daarom gaat er elke week een Gelderse gemeente op bezoek bij een ondernemer. Die eer delen we met de Regio Asturië in Spanje en Thessalië in Griekenland. Gelderland kreeg de European Entrepreneurial Region (EER) Award van het Europees Comité van de Regio’s.

Gelderland kreeg de award voor haar uitstekende ondersteuningsstructuur aan ondernemers, startups en groeiers, de innovatieve financiële instrumenten om de economie te stimuleren en de goede samenwerking met verschillende partners in onderwijs en bedrijfsleven.

hetuick