Dementie in Berkelland

Wilt u weten wat er in de gemeente Berkelland te doen is voor mensen met dementie en hun naasten? Of is er een andere reden dat u meer wilt weten over dementie? Op onze website is alle alle informatie op 1 plek samengebracht.

Drie gekleurde bomen op een rijtje met steeds minder blaadjes

1 plek

U vindt alles onder www.gemeenteberkelland.nl/dementie. Op deze pagina leest u tips hoe u dementie kunt herkennen. Ook vindt u er uitgebreide informatie over (actuele) activiteiten rond dementie in Berkelland en kunt u een online training volgen, ontwikkeld door ‘Samen Dementievriendelijk’. Daarnaast treft u informatie aan over hulp, advies en ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten.

Website en folder

De website is een actuele en uitgebreide aanvulling op de folder ‘Wegwijzer dementie in Berkelland’. Mist u informatie op de website of wilt u liever de folder ontvangen? Neem dan contact op met de gemeente Berkelland via het telefoonnummer 0545 - 250 250.