Geen inloopmomenten in de zomervakantie

Vanaf volgende week zijn er geen inloopmomenten van de contactpersonen en Voormekaar. Uiteraard kunt u voor gezondheids- of opvoedvragen, meldingen én ideeën voor uw buurt wel bellen naar de gemeente en Voormekaar. Of gebruik maken van het online vraagformulier op www.voormekaar.net.

Wanneer zijn er geen inloopmomenten?

In Borculo en Beltrum is er geen inloop van 22 juli tot en met 29 augustus.
In Ruurlo, Eibergen en Neede is er geen inloop van 29 juli tot en met 23 augustus.

Hoe kan ik in de zomer contact opnemen met Voormekaar?

Heeft u gezondheids- of opvoedvragen, wilt u vrijwilligerswerk doen, bent u mantelzorger en wilt u uw situatie bespreken of heeft u een andere hulp- of ondersteuningsvraag? Dan kunt u contact opnemen met Voormekaar via het 0545 - 250 300.
U kunt uw vraag of verzoek voor ondersteuning ook 24 uur per dag online aan Voormekaar stellen. Op een moment dat het u het beste uitkomt. Ga naar www.voormekaar.net en stuur de online vragenlijst in. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Hoe kan ik in de zomer contact opnemen met de contactpersoon van de gemeente?

Heeft u een idee, vraag of probleem waarbij de gemeente zou kunnen helpen? Dan is de contactpersoon hiervoor de aangewezen persoon. Zoekt u een antwoord of hulp bij vragen en initiatieven bij u in de buurt? Dan kunt u ook terecht bij onze contactpersonen voor de kernen. Gebruik het algemene telefoonnummer van de gemeente Berkelland: 0545 - 250 250.