Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Zomertoer 15 juli van start

Het is zover! Maandag 15 juli 2019 is de aftrap van de Zomertoer Berkelland.
Om 15.30 uur opent wethouder Marijke van Haaren op het grasveld bij de Maat in Eibergen de Zomertoer en gaat het zomerprogramma beginnen!

Logo zomertoer

Tussen de bibliotheek en de velden bij de Maat zijn van 15.30 tot 16.30 uur allerlei activiteiten, zoals sport- en spel met de freeplayer en voetbalboarding, een kunst -en techniekworkshop, een vlog-workshop en een stoeptekenwedstrijd. Iedereen is welkom!

Ook kun je je nog opgeven voor het voetbal toernooi van Jimmy’s. Dit kan deze week nog tot en met woensdag 10 juli via Hidde, telefoonnummer: 06 - 4095 8770.

Dus als je van voetbal houdt, geef je dan (samen met je vrienden en vriendinnen) op!

7 weken lang allerlei activiteiten

Vanaf 15 juli zijn er 7 weken lang allerlei (extra) sportieve, creatieve, technische en avontuurlijk activiteiten in de kernen van Berkelland: theater workshops in BSO Alles Kids in Neede en de Wanne in Beltrum, kanovaren op dinsdag en donderdag bij Ultimate adventures in Borculo, waterpolo clinics en een glijbanenrace bij zwembad ’t Vinkennest in Eibergen, activiteiten rondom boeken & gedichten in de Zomerbieb, abseilen, klimmen en meer bij Scouting cycloongroep Borculo en Pakaweversgroep Neede. Maar ook: miljoenenjacht, watergames, zeskamp en andere sport- en spelactiviteiten met Beweeg Wijs en Sport Federatie Berkelland bij de Hambroekplas in Borculo, Oranjelaan Neede, de Maat in Eibergen en VV Ruurlo.

Extra leuk zijn de kunst- en techniek activiteiten in Wijkgebouw de Koppel tijdens Borculo Ontmoet, want deze zijn voor iedereen tot 100 jaar! Dus neem je vader, moeder, opa of oma, buurtkind of kleinkind mee naar de workshop Connecting en RobotXperience. En ook Jimmy’s heeft allerlei extra activiteiten.

Kinderen krijgen uitleg over een spel

Programmaoverzicht en meer informatie

Er is te veel om op te noemen! Het volledige programmaoverzicht van Zomertoer Berkelland vindt je hier. En de laatste informatie krijg je via de facebookpagina’s Zomertoer Berkelland en Jimmy’s Berkelland.

Heb je (een kind met) een beperking? Iedereen is welkom bij de Zomertoer. Neem minimaal een dag van tevoren even contact met ons op, zodat wij samen kunnen bekijken hoe we het programma ook passend kunnen maken voor jou!

We zien je bij Zomertoer!