15 juli t/m 31 augustus: Zomertoer Berkelland

Het is rond! De programmering van Zomertoer Berkelland 2019 is klaar! Met nόg meer activiteiten: ruim 175(!) door heel Berkelland en nόg meer samenwerkingspartners.

zomertoer

Over een aantal weken is het zomervakantie, dat betekent: tijd voor Zomertoer Berkelland! Zomertoer is het zomervakantieprogramma voor kinderen en jongeren uit Berkelland. Ook dit jaar is er weer van alles te doen: een leuk en afwisselend programma vol sport, spel, creatief, techniek en theater voor kinderen van 6 tot 12 jaar. En ook voor jongeren staan er verschillende activiteiten op het programma bij Jimmy’s in Borculo en Neede.

Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt. Houd ook de facebookpagina Zomertoer Berkelland in de gaten!

Om alvast in de Zomertoer-sfeer te komen organiseren we een prijsvraag! Doe je mee?

‘Teken jouw mooiste zomerdag!’ en maak kans op een avontuurlijke prijs!

Wat moet je doen? Teken jouw mooiste zomerdag en lever jouw tekening uiterlijk vrijdag 5 juli in bij de receptie van het gemeentehuis in Borculo, Marktstraat 1 of stuur hem op naar Gemeente Berkelland, Postbus 200, 7270 HA Borculo onder vermelding van ‘Zomertoer Prijsvraag’.
Vergeet niet op de tekening je naam, leeftijd en je telefoonnummer en mailadres te vermelden, zodat we je kunnen bereiken.
Een deskundige jury met onder andere wethouder Marijke van Haaren, Muziek- en Kunstwijs en Jimmy’s Berkelland zal de tekeningen bekijken en de origineelste, mooiste en meest zomerse tekening kiezen. De winnaar ontvangt een avontuurlijke prijs van Ultimate adventures!
Daarnaast zullen alle kunstwerken tentoongesteld worden in een expositie in het gemeentehuis, zodat iedereen ze kan bewonderen. Doe je mee?