Heerlijk thuis in huis

De gemeente Berkelland heeft 2000 brieven naar inwoners gestuurd over de campagne Heerlijk thuis in huis. De gemeente Berkelland, wooncorporatie ProWonen, verduurSaam energieloket en Kruiswerk Achterhoek en Liemers met Zlimthuis hebben de handen ineengeslagen om 50-plussers bewust te maken van de mogelijkheden om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Want als u ouder wordt is het goed om na te denken over het aanpassen van uw woning, zodat u veilig, gezond, duurzaam en comfortabel thuis kunt blijven wonen. Of tijdig kunt verhuizen naar een passende woning.

htih

Met de brief wil de gemeente inwoners wijzen op de campagne. Heeft u de brief niet gehad, maar bent u wel geïnteresseerd: kijk dan op www.thuisloket.nu/berkelland. Daar kunt u ook een gratis woongelukgesprek aanvragen met een vrijwillige wooncoach. De wooncoach luistert naar uw woonverhaal met de vragen die u daarbij heeft. En legt uit wat allemaal mogelijk is wat betreft energiebesparing, veiligheid en comfort. Vervolgens helpt de wooncoach u op weg met tips die u makkelijk kunt (laten) uitvoeren en waar u terecht kunt voor een meer verdiepend advies.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Berkelland via telefoonnummer 0545 - 250 333. U kunt via dit telefoonnummer ook een woongelukgesprek aanvragen.

thuisloket