Ontmoet 2 juli gemeente, politie en Voormekaar op de markt in Neede

Op dinsdag 2 juli 2019 kunt u in gesprek gaan met medewerkers van de gemeente, politie, boa (bestuurlijk opsporingsambtenaar) en Voormekaar Berkelland. Samen met de marktmeester staan zij op de weekmarkt in Neede. U bent van harte welkom tussen 9 en 12 uur. De markt is op het Vlearmoesplein, op de hoek Oudestraat-Koolmeesstraat.

Medewerker VMK en de contactpersoon van Neede, Elma Busz op de markt

U kunt in gesprek over alles wat er speelt en leeft in uw woonomgeving. In de marktkraam staat koffie en thee klaar. De marktmeester zorgt voor een goede organisatie van de wekelijkse markt. De wijkagent en de boa voor Neede zijn er voor alle vragen over veiligheid en handhaving. Het Voormekaarteam Neede is vertegenwoordigd, zij zijn aanspreekpunt voor zorg, welzijn, jeugdhulp en vrijwilligerswerk. Namens het gebiedsteam van de gemeente is de contactpersoon voor Neede aanwezig. Zij is voor veel onderwerpen de verbindende schakel tussen gemeente en inwoners en organisaties.

Koffiehoek markt Neede

Wist u trouwens dat er elke dinsdagmorgen tijdens de markt ook een koffiehoek is? Hier kunt u genieten van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. De koffiehoek wordt georganiseerd door Zozijn in samenwerking met de markt en de gemeente. De koffie staat klaar in het houten gebouw ‘de Bakspieker’.

Wekelijkse inloop Hofmaat gaat 2 juli niet door

De wekelijkse inloop van de contactpersoon voor Neede en Voormekaar in de Hofmaat gaat op 2 juli niet door. U bent van harte welkom op de eerstvolgende inloop van 9 juli. Deze inloop is van 10.00 tot 12.00 uur in Grandcafé de Hofmaat.