Vanaf 1 juli alleen nog luierzakken verkrijgbaar bij afhaalpunten in de kernen

Vanaf 1 juli wordt bij alle huishoudens, behalve de hoogbouw, het PMD-afval ingezameld met containers. Met de komst van de PMD-container verdwijnen de plastic inzamelzakken. Er zijn vanaf dat moment geen zakken meer af te halen bij de afhaalpunten. De luierinzamelzakken (ook geschikt voor incontinentiemateriaal) kunt u nog wel verkrijgen bij de afhaalpunten in de kernen.

luierzakken

Hoogbouw kan plastic inzamelzakken afhalen in gemeentehuis

Alleen de hoogbouw blijft het PMD-afval met zakken aanbieden. Bewoners van de hoogbouw krijgen 2x per jaar een pakket met zakken thuisgestuurd. Als er meer zakken nodig zijn, kunnen deze worden opgehaald bij het gemeentehuis in Borculo.

Luierzakken ook verkrijgbaar bij alle kinderdagverblijven

Luierzakken zijn ook verkrijgbaar bij alle kinderdagverblijven. Per keer kunt u maximaal 2 pakketjes meenemen. De luiercontainers vindt u bij peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Meer informatie over de afvalinzameling vindt u op www.gemeenteberkelland.nl of op de afvalapp.