Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Subsidie aanleg glasvezel

De aanleg van glasvezel bij de adressen in Berkelland die meedoen met het traject in Oost Gelre is inmiddels in volle gang. Eind 2017 is besloten dat de bestaande Subsidieregeling Breedband ook van toepassing is voor de Berkellandse adressen die meedoen met Oost Gelre.

Glasvezel wordt aangelegd en steekt half uit de grond

Deze adressen kunnen vanaf nu de subsidie aanvragen via https://www.gemeenteberkelland.nl/Inwoners/Subsidies/Subsidieregeling_Breedband_Buitengebied.

Subsidie van € 225,- bij eenmalige afkoop of € 55,- bij maandelijkse betaling

Inwoners die hebben gekozen voor een eenmalige afkoop van € 1.600,- van de vastrechtvergoeding hebben recht op een eenmalige subsidie van € 225,-. Inwoners die hebben gekozen voor de mogelijkheid van een maandelijkse betaling van het vastrecht kunnen eenmalig een subsidie van € 55,- krijgen.

Aanvraag indienen

Berkellandse adressen die meedoen met Oost Gelre kunnen de subsidie aanvragen via https://www.gemeenteberkelland.nl/Inwoners/Subsidies/Subsidieregeling_Breedband_Buitengebied. Lukt het niet om het formulier digitaal in te vullen? Belt u dan met mevrouw P. Ruesink van de gemeente Berkelland, via telefoonnummer 0545 - 250 250.