Verkiezingen

Woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. U kunt dus twee keer stemmen.

Logo Elke stem telt

Iedere kiesgerechtigde inwoner van de gemeente Berkelland van 18 jaar en ouder kan die dag gaan stemmen. U kunt tussen 7.30 en 21.00 uur in één van de 29 stembureaus binnen de gemeente uw stem uitbrengen. Voor de Waterschapsverkiezing Vechtstromen kunt u alleen stemmen op het stembureau bij de Dorpsaccommodatie in Rietmolen.

Stempas en ID mee

Gaat u stemmen, neem dan naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs mee. Voor deze verkiezingen geldt dat het identiteitsbewijs maximaal vijf jaar verlopen mag zijn. Uw identiteitsbewijs mag niet ouder zijn dan 20 maart 2014. Zonder stempas kunt u uw stem niet uitbrengen.