Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Vrijwilligersvacatures: iets voor u?

Op de website van Voormekaar vindt u allerlei leuke vrijwilligersvacatures. Zoals de volgende vacatures van de Oranjemarkt en De Lichtenvoorde.

voormekaar

De Werkgroep Oranjemarkt Eibergen zoekt versterking!

Jaarlijks organiseert de Werkgroep Oranjemarkt namens TIP In Eibergen de grote Oranjemarkt in en om De Brink in Eibergen. Deze werkgroep bestaat uit 6 vrijwilligers en zoekt nu versterking.
Zij zoeken twee vrijwilligers (m/v) om ons team te versterken.
Het gaat om hulp bij de praktische uitvoering vooraf en op de marktdag zelf. Denk aan het verspreiden van infobrieven, regelen van inzamelpunten voor gescheiden afvalinzameling en assistentie bij aankomst van de standhouders.

Vrijwilligerswerk in deeltijd is goed mogelijk. Er is van alles te doen om er samen een geslaagde marktdag van te maken. En er blijft natuurlijk voor iedereen ook tijd over om als bezoeker zelf even over de markt te wandelen. De marktdag begint voor de vrijwilligers om 07.30 uur en eindigt om ongeveer 18.00 uur.

Vrijwilligers gezocht bij De Lichtenvoorde in Ruurlo

Bij De Lichtenvoorde in Ruurlo wonen mensen met een verstandelijke beperking. De Lichtenvoorde begeleidt deze mensen in hun dagelijkse leven, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen. Voor een mannelijke cliënt van 38 jaar zijn ze op zoek naar een maatje die houdt van fietsen en een terrasje pakken. Ook voor een vrouwelijke cliënt van 53 jaar wordt een vrijwilligster gezocht die er met haar op uit wil om leuke (creatieve) dingen te doen.

Voor meer informatie over deze functie(s) en/of reageren gaat u naar www.voormekaar.net (tab Vrijwilligerspunt)