Welzijnsraad vergadert 14 maart

De Welzijnsraad vergadert ook in 2019 weer op locatie en wel op 14 maart 2019 om 20.00 uur in Dorpshuis Den Hof, Lindevoort 14 in Rekken. U bent van harte welkom om deze openbare vergadering bij te wonen.

Vooraf is er een inloop-/spreekuur

Voorafgaand aan deze vergadering is er van 19.30 tot 19.45 uur een inloop-/spreekuur en kunt u vragen stellen of een onderwerp bespreekbaar maken. Wilt u hiervan gebruik maken, dan moet u dit - uiterlijk de dag van de vergadering om 16.00 uur - melden door te bellen naar de gemeente Berkelland: 0545 - 250 250. De ingebrachte voorstellen bespreekt de Welzijnsraad in de vergadering.

1. Opening, mededelingen en vaststelling agenda
  2. Kennismaking met jongerenwerker(s)
  3. Terugkoppeling uit inloop-/spreekuur, voorafgaande aan de vergadering
  4. Spreektijd lokale organisaties (maximaal 5 minuten per persoon/organisatie; gelimiteerd)
  5. Toelichting stand van zaken verschillende beleidsterreinen
    1. A. Actuele stand van zaken
    2. B. Toelichting specifiek onderwerp sociaal domein.
  6. Themabespreking/Terugkoppeling uit bijeenkomsten
    1. C. Onderwerpen worden per vergadering geagendeerd
  7. Korte pauze
  8. Vaststelling notulen vorige vergadering Welzijnsraad
  9. Data- en actielijst + Excellijst uitgebrachte adviezen + Jaarplanning Ingekomen post
  10. Rondvraag en sluiting.

Meer informatie

Voor nadere informatie en de actuele agenda zie www.welzijnsraadgemeenteberkelland.nl en/of e-mail naar welzijnsraad.berkelland@kpnmail.nl.