Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

27 mei t/m 28 juni werkzaamheden toegang wijk Op de Bleek in Eibergen

Vanaf maandag 27 mei tot en met vrijdag 28 juni 2019 worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de toegang van wijk Op de Bleek. Tijdens het werk wordt het verkeer via omleidingsroutes van en naar de wijk verwezen.

bleek

Als eerste wordt begonnen met de wegwerkzaamheden aan de Hummelsweide tussen Blekerij/Looierij en de Grotestraat. Hier wordt de rijbaan gereed gemaakt voor een asfaltverharding.
Vanaf maandag 10 juni wordt de aansluiting Hummelsweide-Grotestraat en Stationsweg-Grotestraat heringericht. Op 19 en 20 juni brengen we het asfalt in de Hummelsweide en de aansluiting aan. Als laatste komt er een straatwerkplateau op de kruising Hummelsweide-Looierij-Blekerij.

Enige overlast

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer via omleidingsroutes van en naar de wijk verwezen. Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enig ongemak veroorzaken. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij streven ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Contactpersoon

Voor vragen of opmerkingen kunt u de heer Bert Hofman aanspreken of met hem contact opnemen. Hij is op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 2350 9470.